Samenwerking met FitAdvisor

Health check gezondheidscheck
Health check gezondheidscheck

Waarom samenwerken met FitAdvisor?

FitAdvisor is gespecialiseerd in het verlagen van ziekteverzuim bij bedrijven. Dit doen we door o.a. het uitvoeren van Health Checks, welke de gezondheidsrisico’s van werknemers in kaart brengen alsook hoe zij deze gezondheidsrisico’s kunnen verlagen of zelfs kunnen laten verdwijnen.

Door de toenemende vraag vanuit particulieren, hebben wij besloten om onze Health Check in samenwerking aan te gaan bieden. En welke plek is nou beter dan een sportschool of studio, de plek waar men bezig is met hun gezondheid.

Door het toevoegen van de Health Check aan jullie diensten, wordt het voor clubleden duidelijk hoe het met hun gezondheid gesteld is en wat ze kunnen doen om hun gezondheid te verbeteren! Daarbij biedt het de gelegenheid om de leden nog beter te begeleiden en te adviseren bij het behalen van hun doelen… of tijdens hun weg naar een gezondere levensstijl.

Preventief medisch onderzoek

De FitAdvisor Health Check

De Health Check zal op locatie worden uitgevoerd door getraind personeel van FitAdvisor en duurt +/- 30 minuten. 

De uitslagen van de Health Check worden achteraf door middel van een overzichtelijk rapport gedeeld met de klant. Deze resultaten, geeft jullie trainer meer inzicht om de klant heel gericht te begeleiden.

Onderdelen

Wat brengt een samenwerking met FitAdvisor op?

De Health Check wordt inclusief voorbereiding en afronding, volledig uitgevoerd door FitAdvisor. Jullie hoeven hier geen budget én tijd in te investeren en ontvangen:

gezondheidscontrole
contact

Nieuwsgierig naar een een samenwerking met FitAdvisor? Of graag vrijblijvend meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!