Online coaching

We leven in een digitaal tijdperk en we kunnen ons geen leven zonder smartphone meer voorstellen. Als zijnde werkgever kun je de werknemer stimuleren om zijn/haar smartphone (ook) in te zetten om bewuster met zijn/haar levensstijl bezig te zijn.

Middels online coaching heeft de medewerker altijd een coach bij de hand, daar online coaching wordt georganiseerd via de app van FitAdvisor. Deze app heeft wereldwijd meer dan 2 miljoen gebruikers.

Coaching

Alle coaches van FitAdvisor zijn via de app 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Je bent dus niet alleen in contact met een eventuele voedingsconsulent of personal trainer, maar wanneer gewenst ook met onze fysiotherapeut of psycholoog. 

De app geeft de werknemer toegang tot een online versie van het door FitAdvisor opmaat gemaakte voedingsschema en er zijn meer dan 250 trainingsschema’s voor thuis of in de sportschool beschikbaar. Ook is het mogelijk om verschillende doelstellingen en/of uitdagingen te registeren en je voortgang te volgen, wat zeer motiverend werkt!

Online coaching

Met je team in een groep

Alle werknemers zitten in een besloten groep waar ze hun doelstellingen en prestaties kunnen delen (mits ze dit niet willen) met collega’s en vragen kunnen stellen aan de coaches. Het feit dat werknemers zich in dezelfde groep bevinden, motiveert elkaar ook om elke dag met je gezondheid bezig te zijn. 

Benieuwd naar online coaching voor jouw werknemers?

Wellicht is één van onze andere trajecten ook interessant?

Gezondheidscoach

Opmaat coaching van werknemers om gezondheid en productiviteit te verbeteren.

Workshop blessurepreventie

Workshop om op tijd fysieke klachten te herkennen en te voorkomen.

Health check

Breng de algehele gezondheid van de werknemers in kaart. 

Casemanagement

Casemanagement

Een onafhankelijke casemanager bij jullie op locatie.

Casemanagement