health check

Health Check

We gaan onze gezondheid steeds belangrijker vinden en merken wanneer we hier aandacht aan besteden, je hier ontzettend veel voor terug krijgt. Maar hoe gezond ben je nou echt? 

Door middel van onze Health Check krijg je inzicht in je huidige gezondheid en krijg je (vrijblijvend) advies over hoe je dit kunt verbeteren en eventuele klachten kunt voorkomen.

Preventief medisch onderzoek

Overzichtelijk adviesrapport

Doelgericht aan de slag met eventuele gevarenzones

Duidelijk hoe gezond je lichaam is

Testen werken stimulerend om bewuster te gaan leven

Health Check onderdelen:

De onderdelen die wij testen tijdens de Health Check geven een goede indicatie van je huidige gezondheid. Op deze manier krijg je duidelijk en overzichtelijk hoe gezond je nu bent en kan je doelgericht aan de slag met je eventuele klachten of gevarenzones.

Meer weten over de onderdelen die wij testen tijdens de Health Check? Lees hier dan uitgebreid over hoe je eventuele gevaren kan herkennen.

 Cholesterol

 Bloeddruk

✔ Gewicht

✔ Vetpercentage

 Visceraal vet

✔ Vochtbalans

 Buikomvang

BMI

✔ Conditie

Health check gezondheidscheck

Gratis gezondheidsonderzoek via je werkgever

Volgens artikel 18 in de Arbowet is je werkgever verplicht een preventief medisch onderzoek aan je aan te bieden. Je bent niet verplicht om hieraan deel te nemen en de resultaten uit het onderzoek zijn volledig vertrouwelijk.

Gratis Health Check via je werkgever? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Aanmelden voor een gezondheidscontrole

Benieuwd naar je huidige gezondheid? Meld je dan nu aan voor een health check up, laat je testen en ontvang een uitgebreid rapport met je resultaten en advies.

Vanaf 45,-

Gezondheidscontrole

Vergoed via de zorgverzekering

Wist je dat de FitAdvisor Health Check soms zelfs wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering? Bekijk daarvoor je polis onder het kopje preventieve zorg/preventie of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Doelgericht aan de slag om je gezondheidsrisico’s te verlagen?

Start nu met online coaching via de FitAdvisor App. Samen met je persoonlijke coach ga je aan de slag met je gezondheid en ga je doelgericht aan de slag met je eventuele gevarenzones.

Vanaf 3,95 p/m

Benieuwd naar de Health Check van FitAdvisor?

Heb je een vraag over dit onderzoek of zou je graag een onderdeel willen laten testen dat er nu nog niet bijstaat? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Fitadvisor gezondheid