Florian Ruitenbeek

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in en bezig met gezondheid en beweging. Toen ik 6 jaar oud was stond ik op het basketbalveld en al snel oefende ik deze sport op topniveau uit. Topsport gaat hand in hand met een gezonde leefstijl en al vroeg werd het voor mij vanzelfsprekend om voedzaam en gezond te eten. Hier had ik uiteindelijk het meeste profijt van op het veld. Ik ervaarde direct hoe mijn gezondheid mijn fysieke maar ook mentale prestaties beïnvloedde en in hoeverre ik daar zelf controle over had.

Na werkervaring op te hebben gedaan in verschillende sportscholen en het volgen van meerdere cursussen op dit gebied, ben ik gestart met mijn eigen bedrijfje gespecialiseerd in beweeg- en voedingsadvies. Ik wilde mijn kennis namelijk graag overbrengen op anderen: ik vond het gaaf om te zien dat ik ook andere sporters een platform kon bieden waar persoonlijke prestaties aanzienlijk verbeterde door mijn kijk en kennis. Dit werd Flow Training Support en startte ik in 2012 vanuit huis in Tilburg.

Naast het runnen van Flow Training Support ben ik mezelf blijven ontwikkelen en volgde ik o.a. de cursussen Basis Kennis Boekhouding en Orthopedische Revalidatie. Daarnaast discussieerde ik regelmatig met mijn broer over het vak en de ontwikkelingen.

Hier is het idee van FitAdvisor geboren: als ik me kan richten op het verbeteren van de algemene gezondheid van werknemers met als gevolg een afname van het ziekteverzuim, dan heeft iedereen hier baat bij. Deze opgedane ervaring in combinatie met de nodige studies zorgt ervoor dat FitAdvisor prachtige resultaten boekt en een groot succes is.