Cursussen voor therapeuten & trainers

Myofasciale vaardigheden

Toegepaste inspanningsfysiologie

Functioneel trainen

Incompany cursus

Bij FitAdvisor ben je ook aan het juiste adres voor incompany cursussen op maat om bijvoorbeeld personeel of leden bij te scholen.

We komen graag vrijblijvend langs om samen na te denken over een passende invulling!

Informatie

FitAdvisor verzorgt geaccrediteerde cursussen voor onder andere health professionals werkzaam bij sportscholen en praktijken.

Na het volgen van één van onze cursussen is de cursist in staat om, door middel van kennisverrijking, klanten beter én breder te ondersteunen en te begeleiden tijdens het verwezenlijken van persoonlijke doelstellingen. Met als gevolg hogere klantloyaliteit, meer afname van diensten en dus een hogere omzet voor sportinstellingen en praktijken doordat sportscholen en praktijken zich beter kunnen uitdragen als kennispartner.

Dit is, in een tijd waarin het aantal sportscholen en praktijken substantieel groeit, ontzettend van belang. FitAdvisor faciliteert daarom de behoefte aan praktische cursussen voor instructeurs, personal trainers en therapeuten ter kennisvergroting zodat zij hun klanten nét dat beetje extra kunnen bieden.

De behandelde theorie binnen onze cursussen zijn onderbouwd door recente wetenschappelijke evidentie die op een laagdrempelige manier worden overgedragen aan de cursisten, zodat de cursist de kennis direct kan toepassen in de begeleiding en ondersteuning van de klanten.